Wednesday, September 26, 2007

Tulevia bileitä:

Tässä jotain tulevia kemuja:





Lisätietoa Monday Massiven mantelijan perijästä:

"

Weekend Massive launch party!

Monday Massiven perillinen Weekend Massive jatkaa siitä mihin kesällä jäätiin. Monday Massive oli kesän klubimenestys jossa vieraili liuta oululaisia deejiitä sekä tanssikansaa. Klubilla soi musiikkia baile funkista teknoon, b-moresta regeehen ja tanssihalliin, housesta etelän räppiin, diskosta graimiin dubsteppiin sekä muihin genreihin. Pääpainona kuitenkin aina ALAn tanssimusiikki.

Meininki jatkuu samoilla linjoilla mutta isommassa mittakaavassa. Tapahtumapaikkana on nelivitosen yläkerta ja vierailijoina on tiedossa deejiitä myös muista kaupungeista, unohtamatta kuitenkaan oululaisia vaikuttajia.

Ensimmäisessä Weekend Massivessa perjantaina 12. lokakuuta, illan erikoisvieraaksi saapuu Sir Nenis helsingistä. Nenis on yksi kolmasosa suosittua Top Billin klubia. Top Billin on tunnettu genrerajojen hämärtämistä ja kosteista tanssibileistä helsingin Redrum klubilla. Top Billin on myös vastikään julkaissut Top Billin 12" vinyylin jossa on baltimore remiksejä mm. Dire Straitsista sekä Ciny Lauperista. Levy on tällä hetkellä suositun jenkkiläisen Turntablelabin kolmanneksi myydyin vinyyli. Top Billingin lisäksi Nenis vaikuttaa Nine2Five levymerkin takana, pyörittää kahta radio-ohjelmaa sekä keikkailee suomessa ja ulkomaille.

Illan toinen vieras on oululainen Dj Iljana. Monday Massivesta sekä kesän Open Deckseistä tunnettu naisdeejii soittaa tiukkaa ja bassovoittoista tanssimusiikkia. Iljanan seteissä on vahvasti edustettuna kauniimman sukupuolen tuottamat tai esittämät kappaleet. Samaa girl poweria Iljana edustaa myös hänen Kiks vaatemerkin tuotoksissa.

Residenttinä Weekend Massiveissa on Jay Honey joka on tuttu paitsi kesän Monday Massiveista myös useista muista klubiyhteyksistä. Jay on ollut mukana järjestämässä useita uudenkoulukunnan klubimeininkejä kuten mm. Righteouz Nightzia, Bombaclubia, Funky Fridayta, Full Clippiä sekä Tuuliajoa. Lisäksi hän on soitellut levyjä eri nimillä erinäisissä tapahtumissa Vulcanaliasta taidenäyttelyjen avajaisiin. Juhaninakin tunnettu deejii pyörittää myös Real Dealissa toimivaa Juhanin Levynurkkaa joka myy uutta ja vanhaa vinyyliä.
"

Eli place to be!

+Funky Friday tosiaan nyt perjantaina eikä viimekuun 29. niinku oon ilmeisesti päissään pistänyt joihinki flaijereihin.

-------------------------------

Focused niinku Defarin biisi aikoinaan(ja toisin ku meikän julisteiden päivämäärät):

No comments: